16 januari 2012

Slå er i väggen..

...för jag kom just från min första danslektion!! Och huipput var det!! Det börja med uppvärming, som var mera brutalt självmordsförsök, sedan fortsatte vi med jazz moves på dansgolvet. Var meningen att se elegant ut men jag såg mera ut som en vilsen struts. Efter denna uppvärming börja vi med självaste koreografin, till Lady Gaga - Judas. Me likey. Denna gång hann vi typ 20-30sec in i låten, och jag har inget rytmsinne, ÄNNU!! Efter typ 6e gången börja jag förstå lite av det hela, hann nästan med, gilla det och nästa gång skall det gå so so smoooth. Härligt är det, får se hur man mår imorgon, använder muskler jag inte trodde fanns.


you wanna dance?

Idag börjar min nya karriär som Lady Gagas dansös, siistit. Är nog lite nervös över att vad det egentligen är jag satt mig in i, som tur kommer Ansku med mig. Är nästan mest nervös över hurdana människor där är, trådsmala 18åringar? 40åriga wannabes? hoppeligen en bra porukka.

Idag har jag än en gång betett mig som en gammal tant, gjorde det värsta man kan göra, och jag skäms, but here it comes...jag värmde upp kallt kaffe i MIKRON!! inte nog med det, men det smakar SKIT!

Kaffe från helvetet, är ju t.o.m. grått!!


Nu sitter jag och väntar på att min man skall komma hem, med sushi!! min dag förstördes igår då jag hörde att vi blivit bjudna till freddys sis och äta sushi..och han tacka nej!! så nu har jag haft sån äcklig himo på sushi att jag nästan blivit tokig, tack gode gud för take away sushi!!

Hon sov..

..från 23 - 03.30, och det var längsta sömnen på länge!! härligt! Nog för att hon efter det vakna med 2timmars mellanrum. Men känner mig lite som en ny människa.
Tror även Noomi känner sig lite som en ny bebe utvilad, full av energi, glad.

Äta på kamerasladd, namnam..


Denna vecka är igen fullpackad med programm, förstår inte hur man kan vara så busy fast man ändå inte är.Men snabbt kommer den att gå, bröllop på lördag sedan, härligt, men har ännu heller ingenting att ha på mig, iik. Vad har man på sig när det är skitkallt?

Nu kaffe...favorit i repris..