30 juni 2013

sweet bliss...

...det här med att springa är verkligen någonting man blir fast i, idag sprang vi med min syster till träsket, c.4km på 30min, är helt nöjd, men vill vara bättre, hoppas min into fortsätter och kanske man är i strandskick nästa sommar? Önsketänkande.



Idag var vi även med min syrra och shoppa, uuutan ungar, det här är vad jag kallar semester!! var så nice att gå ensam omkring och se andra föräldrar strida med sina kids i butiken, såååå lugnt och skönt sååå. Tyvärr hittade jag typ nada åt mig, ett par harembyxor och ett iphone armbälte, underlättar springadet, och sen en massa åt Nomssan, såklart. En grej dock stör mig, Saga vägrar dricka från flaska, hon gjorde ju det i början men nu är det totalstopp!! Så man har en tickande bomb där hemma alltid när man far bort, snyfft, nå, snart får hon börja äta mat så då får hon ju iaf någoting i masun.

För tillfället är jag ensam hemma, gud så skönt, min man är och fiska, ungarna sover i var sitt rum, hundarna snarkar. Jag kan inte komma på när jag senast varit i en sådan här situation, otroligt, prima, bueno. Och ett glas vin toppar det hela.

Imorgon blir det playdate och massage, är såååå i behov av massage, har snart ingen hals mera då jag spänner på axlarna så mycket, ajaj. Goodbye, nu är det bara jag, vinet och musiken..och kanske lite fb..