18 februari 2013

Explosion...

..ja förstår inte påriktigt hur denna mage ännu skall växa allt från 1dag till 4veckor..jag har typ två plagg som går på mig nu mer, men vill inte köpa nya för som sagt vet man inte när due date är och sen skall jag bli SMAL!!

Är så konstigt att tänka att man snart är hemmamamma fulltid igen..liksom med två kids. Har planerat att vara hemma 2,5år typ, så att jag inte tar något vikariat emot utan enbart gör inhopp då och då i så fall. Så goodbye alla besparingar, men det är väl för sådana här tillfällen man sparar!? Men för mig är det viktigt att få vara hemma med mina barn så länge som möjligt..så tänker jag iaf nu..

Förberedelser..

..ok..väskan är packad, sängkläderna tvättade, skåpen fyllda med kläder och så vidare..i am ready now!! Inatt sov ja än en gång skit, vakna till en konstig rivande smärta i typ ljumsken men det gick över fort, och passligt nog så vakna fröken typ kl.7 idag så känner mig extra pigg..hmm..

Nomppan har gått och bli flunssig, först spysjuka och nu snorsjuka, och då går hon inte ens i dagis, tur är hon en fighter o bryr sig inte om sådana här små bagateller..

Planer för veckan..nya naglar..fotvård? Hälsa på Leo..namngivning..storstädning....föda?