12 oktober 2011

Hej jag heter Lotta..

..och jag är 100år..

Lotta 100år


Suttit och vänta på min soffa nu i EXAKT 6veckor, och idag kom den, HALVA SOFFAN!!! idioterna på ikea har tydligen vari så snåla att dom fixa 2 for 1, alltså två vänstra delar av soffan iställe för en vänster och en höger..så nu sitter jag här på en halv soffa!!! What can I say...oturen fortsätter..är bombsäker på att jag var Hitler i mitt förra liv..

Imoron ska jag på zumba for the first time..heeeelp..

Lite vin läker såren,,Godnatt


Hello Finland..

Oj förlåt va jag har varit oaktiv igen..förstår inte hur många hemmamammor hinner blogga så massor, va ger ni för piller åt era småbarn o var får man dom ifrån?:)

Vad har hänt? joo sedan senast har det varit lite familjekräftis, byfest och sverige kryssning. Trodde aldrig det kunde vara så kul att festa med familjen..men tydligen e det, måste göras till tradition, även småbarnen lät oss äta kräftor nästan ifred, i like.

Let the kräftis begin..

Sedan var det byfest i immersby som gällde på söndag, det innebär pilkastning, stövelkastning, lotterier, ponnyridning och myky kafi, härlig tradition som börjat igen och som småbarnen definitivt kommer att uppskatta om några år.

Härligt höstväder..

Syskon + kusiner

Redo för stövelkastning..:)


Efter byafesten bar det sig av till Sverige, var med syster + familj och min egen familj då såklart, det var mycket mat och shopping på agendan, och hela resan gick tusen gånger bättre än förväntat, fick nästan äta o shoppa ifred, nå, ett litet tack till männen kanske;)

Hyttfiilis

BUFFAA!!!

Int vill vi sova fast klockan e 00.00.

Hyttfiilis II


ps. en vecka sedan gummans anfall, not a single one after that, tack<3 nu e d bara rota-medicinen som bråkar me masun.