20 september 2012

Godnatt..

...mera sådana här dagar tack!!! Dagen har bara flytit fram med jumppor och gäster..älskar att ha gäster, älskar att laga mat till dem och bara sitta ner och skvallra, nu är det till och med lätt då Noomi leker snällt för sig själv..för det mesta:)

Imorgon blir det lite babycafe och sedan skall vi till simhallen med Nomppa, hon ääälskar att plaska, men hennes egna badkar är så litet, she needs space.

Noomi är en smart filur, nuförtiden gör hon så man säger, "sätt dockan på bilen", "sätt pingvinen på stolen", "hämta dina skor"..allt detta går som en dans..men sen ibland hittar man henne med en sked i handen(som hon själv gräver från lådan)och tar skedblad vatten från hundarnas drickskål...uuurk!!! Så då funderar man igen på det där med intelligens..

God natt!

Mums..

..blev snål på Noomis mellanmål..kanske hon inte orkar äta allt?

Dagens tips..

..fick idag ett tips av en väldigt vis äldre dam.."kannattaa pitää huolta lapsesta"..tack satkärring..vad skulle jag gjort utan denna kunskap? Man får tydligen inte lämna sitt barn en sekund ensam då man sätter matvagnen tillbaka på plats, då kanske hon går 4meter ifrån mig mot skjutdörrarna...KATASTROF!!!! Hade ju ögonen på henne helatiden, hon var inne..what could have happen'? Mitt svar var "Ajaaa?? Kiitos vinkistä" med en lite sarkastisk röst..satkärringen måste säkert ta en nitro efter det här.