19 februari 2013

Busunge..

..den som påstår att det är lättare att hantera flickor än pojkar har fel, tror dom båda kan vara minst lika busiga, iaf fröken..vänder jag min rygg för någon sekund har hon endera hitta på nåt eller sen försvunnit. Idag då jag skulle skrapa min bil och typ hunnit skrapa en halv minut så hade både hon och hundarna försvunnit!! Och eftersom vi har så höga snövallar hit kunde jag inte genast hitta henne..så sprang ut från parkeringsområde och hitta henne typ 30meter borta, tydligen hade hon fått för sig att fara och rasta hundarna. Tur är vägen en lugn väg..but still!!! Och värst av allt är att jag är jäkligt långsam, till och med Noomi springer snabbare än mig, tur var hon iaf idag samarbetsvillig så hon kom då jag kallade på henne.

Men kanske ni nu kan förstå att det inte är direkt hejsan att fara ensam med henne till något köpcenter tex..eller om man far dit för att jaga en unge så why not..men shoppa? Luncha? No way!
Imorgon skall Noomi till sin famo, jag blir ensam, lyx? Jaa!! En dag för sig själv här och där gör UNDER, sedan orkar man till 100% igen vara en bra mamma.