27 mars 2014

Vår..

..vart har tiden gått igen? vad hänt hänt? not so much. Freddy for tillbaka på jobb, jag blev hemmamorsa. Jag njöt verkligen av att få jobba, och nu är det roligare att vara hemma igen, så det har varit en win-win situation. Har ändå jobbat lite efter det, och har jobb på kommande, så det håller mig nöjd.

Saga-gullet blev 1år. förstår inte att den tiden redan har gått, hon är ju såå liten, men ändå redan stor flicka. Prata så att man förstår gör hon inte alls, men massa egna språk är det som gäller, och farten blir snabbare hela tiden, äta själv är ett måste och fröken är nästan envisare än sin storasyster..tro mig eller ej..



Men för tillfället är jag nog superglad, jag njuter att få se mina flickor växa, att vi är friska och mår bra. att ändå få lite själv jobba och ha min egna tid emellanåt, att göra saker tillsammans med familj och vänner, njuter av ljuset och solen, ser så fram emot sommaren, en sommar utan att vara gravid eller sitta och amma en liten amöba...härligt!! Så tänker verkligen ta ut så mycket som möjligt av denna tid nu när ungarna dessutom börjar vara mer nöjda o såpass stora att man kan göra en massa kul med dem.


Men mindre kul var visdomstandsoperationen igår, fyyyy så jag var nervös, jag är sällan RÄDD men nu var jag, iaf då en kollega på jobbet berätta om hans horroroperation och hur han åt panacod i en vecka för att överleva. Själva operationen gick ändå smidigt, killen som operera var kanske dem mest chilldude ever, han fick mig och känna mig som en mes då jag var skakig i rösten, och fick mig verkligen att tuffa till mig, så alla borrningar och ljuden av krossad tand kändes ingenstans. Igår var jag lite öm i käften, men inte så farligt, värst var huvudvärken av allt slit, och sedan var jag så trött, tror jag var vaken typ 3h tillsammans igår. Och inatt sov jag kanske 13h, vaknade painfree, lite svullen, men värst var nog det att här var så tomt. Ungarna hade Freddy fört till famn, so it was only me. Kan än en gång konstatera att jag inte klarar av att vara ensam, kanske en timme eller två, men skulle inte klara av att bara sitta hemma och se på tv tex...never!!


Men, eftersom jag trodde att jag skulle lida resten av veckan så har vi inte heller några planer för v-slutet, SKÖNT, tänkte att vi skulle öppna grillsäsongen, fara och cykla med barnen, kanske besöka ladugård...

Och vet ni vad? om ungefär en månad är det LONDON CALLING!!!