6 februari 2014

Smått..

...idag for vi på morgonkaffe till Ninas, it was nice, det är nog otroligt var beroende man är av att ha någonting att göra, visst kan jag sitta hemma på förmiddagarna också men lätt blir jag uttråkad och lite galen. Är allmänt uttråkad på livet för tillfället, men det är inge nytt, blir alltid lite angstad då våren närmar sig, då känns det att jag vill göra något nytt med mig själv, hemmet..egentligen allt. Största grejjen för tillfället är att jag har sådan flytthimo!!
Vi har inte bott på samma ställe mer än 2år med Freddy, nu har vi bott 2,5år här, och nu är alla lägenheter här sålda, och jag känner att det kunde vara intressant att sätta denna kämppä till salu och se vad som händer, planer vart vi skulle flytta har jag inte. Men eftersom jag är lite av en fixare så skulle jag gärna vilja flytta till något "ruckel" och fixa upp det, och egnahemshus är ju drömmen. Men får se. För tillfället trivs jag nog i vår lya då vi fixat en massa smått här och den nu mera känns som vårt hem. Men vem vet vad vi hittar på.

Noomi fick iaf ett "nytt" nattbord, än en gång föll jag för oldschool och ville utnyttja vår stol som bara stått och samla damm.

Before..

After..