1 september 2014

..whooppaa..

..ny vecka..nya vindar..på något sätt känns det alltid som om ens batterier börjar om från början då en ny vecka startar..så fastän Saga varit surast i världen har jag orkar lyssna på henne..iaf en stund..


Tanttorna fick jag gå och riva täcket av kl.9 idag på morgonen, efter att jag redan varit och ropa dem i öronen och satt lamppan på..trötta saker..Noomi hade mardrömmar på natten..hon berätta om vargen i bamse, hur den var dum med åsnan..finns det åldersgräns på bamse?:D

Nå medan Nomssan sedan chilla på lekis fick jag lite fixat här hemma, bla lite höstblommor planterade, gården städad, och hemmet putsat..10poäng åt mig? Pff..hemmamamman uppskattas tyvärr inte, ingen skillnad vad man gör här hemma så har det ingen betydelse för någon annan än dig själv, tyvärr. Men hoppeligen uppskattar någon det imorgon på vår visning..men no high hopes..



Men idag hann jag även kontakta jobbet, tog gladeligen emot några jobbturer och direkt blev livet lite positivare igen, ni alla vet ju redan att jag har världens bästa jobb, så det att jag får jobba är som för ett barn att slippa till borgbacken. Blev även erbjuden massa turer till jullovet, får man månne jobba ännu i vecka 38? Snyfft. Har inte berättat för dem än men månne de inte märker nu då jag stiger in där nästa gång. 
Men ibland funderar jag nog att hur ofta jag kommer att slippa och jobba då jag har tre barn..vem vill sköta tre barn!?

Men..magen växer, den måste ju sakta ner takten i något skede?? 4mån kvar och jag är redan lika stor som jag var kring vecka 30 med de andra..hjälp!! Stackars lösa obefintliga magmuskler.