25 februari 2013

Puh..

..ojj min kära syster och hennes man tog med Nomssan till musikskolan, härligt, en hobby som hon verkligen gillar..men som själv börjar vara för mycket för mig redan. Idag fick jag redan sting av att göra ingenting..eh..obehagligt..tur gick det över med att sitta lite till.

Min man sitter ännu nånstans och har ingen aning om när han kommer hem..det här behöver jag verkligen inte nu då jag verkligen inte har extra krafter i kroppen kvar..det räckte ren med att han var två veckor hela dagen och kvällen borta..har så verkligen inte samma energi och humör som när jag vänta Noomi, vad beror det på?

Gah!!!

Jag avskyr Freddys jobb, då när jag har nåt att se fram emot, som idag att få vara för mig själv, och Noomi skulle slippa till musikskola, så hamnar han göra övertid, ALLTID samma sak!! Och jag har inte passat på att vila nu då Noomi vilar, eftersom jag tänkte att jag kan göra det sedan, så har själv inga krafter att dra oss iväg någonstans, jag är pissed!!!!

Åhå..titta hääär..

..det är vad jag får höra typ 1000ggr i dygnet..Noomis favorit mening..det kan vara åt maten som ramlat på tröjjan..på golvet..smuts på golvet..någonting hon just rivit sönder..jaa..vad som helst..och alltid låter hon lika chockerad..what a life.

Ah..musikskola idag, det innebär en timme alone-time för mig själv, i love it.

Själv har man gjort sina dagliga måsten idag, varit ute, städat Nomppas rådd och gjort mat, och härligt..solen är framme!! Ända solen jag sett på senaste är solen i teletubbies, and trust me, den får man ingen energi av. Skall nu försöka läsa lite bok igen..måst välan ge den en chans till..efter ett avsnitt av Girls..so long...



Gooood morning..

..idag har det varit helt ok att stiga upp kl.8, fast jag inte aaaalls är en morgonmänniska, men solen lyser, kaffet smakar och Noomi kan till och med bete sig lite. Men visst skulle jag göra vad som helst för att få vara i värmen, anything goes, så kanske eventuellt en liten familjetripp någonstans på våren!? Störande bara att måsta skaffa pass åt en så liten bebe isf!
Ge..mig...sommar....NU!!!