29 februari 2012

And hes back..

..Hem slapp F till slut, fastän planet var försenat, jävla storm. Då han kom så blev jag så matt att jag bara ville ligga på soffan, bara vara, behövde inte vara på lekhumör, inte mata, inte vakta...det var gudomligt. Nomppa var en stund lite förundrad men kanske kände igen honom efter en stund!? Iaf var hon helt nöjd, iaf en stund.

And you all want to know about the gifts, I know. Vi börjar med Noomi. Noomi fick en massa sommarkläder, klänningar, leggnings, toppar, en body, strumppor och byxor. Hon var nöjd.

Jag fick en bunt toppar och några skjortor. Var lite skeptisk med ett par av plaggen, lixom inte riktigt min stil eller färg. Men efter att jag prövat dem var det helt ok. En topp blev jag lite och fundera med, så helt okej om man jämför med vad han nångång släpat med sig. Bilder kommer stegvis, då jag har på dem.
Som här t.ex.

Fick även ett par verkkaren, otroligt sköna, lite håriga redan dock..

Härligt lös topp, just what I like, svart är den.

And my bebe, min egna designer väska, svart med "guld" detaljer, Like.

Väskan var en trevlig överraskning, även då jag inte har en enda axelväska, har alltid ansett att de är lite tantiga. Men kanske jag get used to it? Iaf har den stora potential:)

Annors är det konstigt att ha honom här, its my space liksom, mina rutiner. Nu är här råddigt, äckligt och inte lika tyst. Kanske jag blir van igen:) Konstigt vad en människa kan vänja sig snabbt med någonting.

Men snabbt slår vardagen emot, massa saker ogjorda, imorgon jobba. Orka.

Noomi extra pigg och glad.