5 april 2013

Friday..

..ah va det var skönt att liiiite komma loss och lite bara ha sig själv att fundera på, sätta hög volym i bilen och bara vara. Var ju då och fynda på kirppisen, hitta massa bra stuff this time, massa skor som är nästan som nya, kläder och sen såklart pop stuff!!! Jag blir alltid tokig då jag hittar pop kläder billigt och som är i bra skick, patetisk? Joo!

Men 1skönt är det med fredag, veckosluuut!! Fast nu freddy varit hemma redan snart 3veckor så är veckoslutena bara bäst, iaf fredag, då får jag äta massa godis, vi kanske vakar lite längre, dricker lite vin, lagar pizza och är ute hela familjen, sweet.

Annan feel good idag är att jag fick hälsningar av alla från jobbet, dom skall skicka en present(igen!!) till mig och bebe..aww..gud så jag saknar dem, måste nog fara och hälsa på snart!

Dagens low är att Noomi just slog en bil i huvudet på lillis då jag JUST fått henne att somna!! Grrrrr!!!!

Oh well..happy friday!!











Zzzzz....

..trött trött trött..var är crazyhormonerna man brukar få efter en förlossning? Dom som gör att man kan och orkar med allt fastän man inte sovit bra alls? Halåå?

Nå, tur har jag iaf godis som piggar upp en. Var på bebecafe och det var nice, så skönt att bara sitta, dricka kaffe och diskutera medan ungarna skriker omkring..vill inte att det blir sommarpaus, men tydligen finns det tanke om att fortsätta träffas i någon lekpark, super. Själv skulle jag vila ha mer av just sådant, mamma-barnträffar.

Men nu skall jag ha lite alone-time, tänkte fara till ett bebekirppis här relativt nära, beroende!! Tror det även blir att shoppa lite på v-slutet, någonting jag ryms in i på resan, tror inte detta karkkiberoende hjälper mitt "get-in-shape" mål, oh well..