10 mars 2012

Fun fun fun..

Vilken perfekt kväll. Noomi fick ha lite FF och vi skall ut och äta och sedan på stand up. Har inte skrattat så mycket på en lång stund.
-Vilken är Sibbos trasigaste ort?
- Sönderknullad

HAHA!!

Noomi hade varit snäll hos mommo, så det är vi nöjda över, nu då tanssun kommit äter Nomppa även bättre, hon hade äti en HEL burk med mat, pluss ännu en halv med sött, what?? Är det min Nomppa?? Hon har verkligen blivit vuxen nu.

Morgondagen är en efterlängtad dag, jag slipper och hälsa på min vän Polarn igen, sista gången, sen måste vi skiljas åt, för en stund iaf..snyfft..men cant wait..
Efteråt får vi smaskig lunch i Immersby, och efteråt blir det gratis Zumba i brandkårshuset, det händer i Sibbo. Visst glädjer man sig av helt andra saker nu för tiden än vad man gjorde för t.ex. 2år sedan.

Nästa vecka kommer min Ullegulle till Finland, jeeeee, hur fint är inte det? Cant wait!! <3

Tand!!!

Idag på morgonen hitta vi en tand i Noomis mun!! Jag har sökt efter den i snart en månad (ungefär så länge har hon varit i mer eller mindre matlakko), och nu kom den!! Tandköttet var inte eller har aldrig ens varit ett dugg svullet, inga rodnader heller, men nu finns där på nedrekäken en fin liten vit prick. Jag har lite svårt att föreställa hur hon kommer att se ut med tänder. Tycker hon är så söt som skallig och tandlös. Men kanske inte något hon uppskattar sedan som tonåring?
Det känns som om hon nu blivit en stor flicka, snart packar hon väskan och flyttar ut, snyfft..



Igår var det test att vara ute och äta med Nomppan, vi njöt av en god middag med familjen Strömsholm och Aarnivuo. Noomi hade hur roligt som helst och orka vara nöjd i nästan 4h, så kanske det går helt bra då vi skall på bröllop nästa vecka? Noomi vill ju med.

Idag skall vi få skratta åt våra kända sibbobon, André Wickström och Stan Saanila (bor här nuförtiden), jag hoppas jag får träna mina magmuskler så mycket att jag inte behöver träna den på en månad frammåt.



Vet ni vaad? Om två veckor är jag i en varm pool, med en mimosa i handen, tänk på de ni...

Vyn från poolens dusch(fotot lånat av Stina S)