18 november 2011

Piano..

..Ville ännu share en grej som jag blev väldigt wow:ad av, nämligen i då vi var i tallinn så i ett av deras köpcenter hade de säkert 20st pianon, där fanns kända pianisters pianon och även flyglar(?), men anyway, emellan dessa pianon hade de satt bänkkar där folk fick sitta ner sig, och på vissa av dessa pianon fick helt random folk spela på. Det var härligt att se allt från barn till åldringar sätta sig vid ett piano med typ matkassen i andra handen och börja spela så det hördes i hela köpcentret, så där medan vi shoppa fick man höra lite Adele, lite klassiskt och Marlon Roudette. Sånhänt vill jag också ha till Finland.

Missa tydligen detta uppträdande.

end of the week..

..vart går dessa dagar? fyy snart är man ju tillbaka på jobb:) på tal om jobb så blev jag bjuden på mitt f.d. jobbs lillajulsfest, hur härligt och sött och omtänksamt är inte det? slapp inte med förra året då jag valde att jobba iställe, så fick nu en ny chans att se hur mina kollegor festar:) Det blir även min fösta gång "ute och roiva" på över ett år. Spännande.

Ett annat spännande moment är hur denna kväll skall gå, är nämligt borta närmare 6timmar ikväll, och då blir Freddy hemma med Noomi som ännu inte vill riktigt äta på tuttflaskan, iik. Men hon måste ju ge upp då hon märker att mamma inte sen heller kommer då hon lite skriker, right? Lets hope iaf, annors har jag sprutorna här färdigt och väntar på henne som mr F får spruta int mjölk i munnen på henne med. Slurp.

På måndag är det Noomis efterkontroll på Barnets Borg, brr, men jag är fullt intygad att ALLT är bra, jag hoppas de inte behöver göra någo obehagliga tester.

Sparka sparka sparka...

Dont mind the hairy legs..

Hålla mamma hårt i fingret..