7 mars 2013

Får inte sömn..

..so where are you? Im ready!!

Dagens high..

..härligt med bra dagar emellanåt, fått mycke ut av denna dag och samlat massa krafter..så visst skulle det vara passligt med att föda bebe nu då man har ork!! But noo! Nå, imorgon skall jag med Ansku och äta. Då jag vänta Noomi var vi till samma ställe vi nu skall till, då hade jag gått över redan en vecka. Servitören troligen såg på mig att jag såg ganska kypsä ut och gav åt mig deras specialkaffe som han lova skall sätta igång födseln, nå, nästa dag börja det ju hända, så vi får se vad som händer:)

Om inget, så har jag lovat mig att ändra inställning nu, iställe för att vara bitter skall jag njuta av varje minut jag har kvar på tumis med Nomssan, mamma-dotter tid så mycket det går, sen är det ju mer sällan vi kommer va på tumis igen..konstigt.

På söndag är det talvireha igen här i sibbo, så syns inte bebe till kommer vi att befinna oss där, så, mera hästsläde, pulkkaåkning, snöskoter osv...kanske vi ses där? Alla med:)


Nice..

..inge illamående idag, foten är på bättringsväg och solen skiner, och jaaag gjorde någonting så perversiskt att jag gick ut och gå, långsamt gick det, men fan så skönt. Nu njuter jag på vår lilla husbolags gård medan Noomi forskar omkring, man kan ju till och med bli brun här idag, sweet!!

Och nej, ingen bebe påväg..