23 september 2013

Snorstugan..

..vilken lame dag, har inte gjort någonting, skulle ha haft tandläkare både åt mig och Nomssan men avboka båda då ungarna hostar och snorar här hemma. Har inte sovit mycke inatt, inte ungarna heller, därmed en väldigt sur familj som spenderat 9h i vardagsrummet, BOORING!!


Skulle även ha musikskola idag, men den skall vara ute, så tror vi skippar, vill gärna få Nomssan iväg till lekis imorgon, tror hon även varit lite bored idag..har ju inte riktigt vila vara ute då det regnat och varit allmänt asigt.

Men nu är jag förberedd för hösten, skaffa nya höstskor på lördagen, såhär för att vara ute på gården eller lekparker..i like..crocs skor, lite som en blandning av gummistövlar, uggs och moonboots...hehe...sen blev det även en ny höstrock, världens lättaste och skönaste, inte direkt någon regnrock men för det skall jag ju ha min HellyHansen;) (hullut brukar alltid ha en på rea)
Sedan blev det även en skön grå stor tröjja...nu är jag bokstavligen i konkurs..gulp..skulle ju ännu behöva leggings,,och en ny höstmössa.



Hoppas veckan går snabbt, för på freda blir det kollegornas byebye fest..eller middag...och på lörda kräftis..så massa kul i sikte!!