2 februari 2012

I want to sleep..

..hej igen..det har varit lite tyst på senaste, största orsaken är min trötthet. Noomis vakna-en-gång-i-timmen-tills-jag-slipper-i-er-säng problem fortsätter, och jag känner hur jag blir tröttare för varje dag, börjar bli lite rädd för Freddys resa till U.s.a som är om c.2veckor, och före det är det båtmässan som gäller, så han är borta hela tiden, jag igen hemma me Noomssivomssi. Båda trötta och gnälliga. Blir "intressant" att se hurdan man skulle vara som yh-mamma.

Men annors är allt super, förutom att det är SKITkallt, vill inte sätta ett finger ut, inte ens hundarna vill ut, DÅ är det kallt. Så nu kan man inte annat än tänka på resan man har framför sig, vill till min uppvärmda pool och dricka sangria.

Mimosor till morgonmål hör även till..

Har igen tagit emot en massa jobb, blir alltid överexalterad då jag får jobbturer, efteråt lite deprimerad, men sen igen glad, vad har jag för fel? Men iaf så är det helt skönt att jobba emellanåt, nu medan man kan, spara ihop lite pengar så att jag sedan klarar MIG SJÄLV då stöden tar slut, hur jag än försöker så kan jag inte se Freddy som husets enda provider, det att jag skulle måsta be pengar av honom eller få någon sorts "veckopeng", det sitter helt enkelt inte i min ryggmärg, vill vara så självständig som möjligt, har svårt att ta emot hjälp även då det erbjuds. Kanske jag måste let loose i något skede och bara acceptera att jag inte kan göra allt.