29 augusti 2014

..Whyy..

..idag har jag inte tyckt om mina barn, vi har inte kommit överens sen vi steg upp, eller joo, 5min då vi valde dagens kläder, efter det var det skrik, surhet, gnäll osv..
Tänkte att jag skulle trötta ut dem med att gå ut efter morgonmålet, men jag tror det bara gjorde saken värre..för roligt var det ju inte alls att komma in tillbaka...



Som tur fick vi sällskap då vi kom in, så då var det lugnt en liten stund igen..men bara en stund, vet inte varför fredagar har blivit så jobbiga, för likadanna var de förra fredagen, kan inte något familjecafe starta snart?


Men iaf tur att jag hade sällskap nästan hela dagen, skulle nog annors ha blivit galen, var så skönt då småttorna sov och vi kunde lite fixa på Jannicas bröllopsdekorationer, sånt är så avkopplande, älskar att fixa och pyssla, bara jag får göra det ifred. 

Nå, efteråt var det surt igen, fram till nattsömen, lite lugna det ner sig då vi var på kalas, eller dom fick koncentrera sig på att vandalisera istället. 
Jag gillar inte alls att vara yh-mamma, jag  måste än en gång säga att jag har stor respekt för dom som är det, men det funkkar inte för mig, jag behöver slippa och andas med jämna mellanrum..Så får se hur länge vi ska orka med det här systemet med skolor och allt..suck..

Men härmed deklarerar jag fredag som jävla skitdag..hurraa för måndagar!!