15 maj 2013

Hott!

Alltså vår lilla gård är den hetaste platsen i världen, här blåser inte och solen gassar för fullt!! Har ett love-hate förhållande med vår gård, älskar att vi har sol dygnet runt, men tycket det är blä att den är så liten, men det är väl vad man får nöja sig med för tillfället. Men tråkigast är nog vår häck, vi flytta ju in då dessa radhus just blivit färdiga, så det innebärd ju att alla grönskor inte ännu hunnit börja växa. Vår häck har varit så gott som obetydlig, inte skyddat vår gård alls. Nu har det gått två år och vår häck borde vara närmare 2meter hög och såpass bred att man inte kunde alls se igenom från andra sidan..grr..nå kanske den tar spurt under sommaren, annors är de som byggt dessa hus skylldiga att skaffa oss en ny häck..så i väntan på den..sen kan man i all lugn och ro sola i bikini här:)


Ett annat minus(förutom även fläckig gräsmatta, övergödslat det förra året) med liten gård är ju att man inte kan utnyttja den tillräckligt, ha koja, egen sandlåda, gunga..men hittade från leksaksaffären en lite trampolin som är just perfekt för vår minigård och mininoomi, och vilken tur så är hon väldigt tacksam för den även då det inte är en megatrampolin. Noomi är allmänt en väldigt tacksam tös, hon uppskattar det mesta, har man köpt något från kirppis åt henne brukar hon bli så glad.."ååå waaau"..och alltid då vi är någonstans..tex i min mammas stora hos är hon alltid lika glad att komma hem till vårt mindre krypin. Jag hoppas hon förblir såhär tacksam resten av sitt liv<3 att uppskatta det man har iställe för att jämföra eller vara missnöjd med allting..



Men för att låta lite positiv så ett pluss med liten gård är att man inte har så mycket arbete med den, vilket tycks vara de flestas problem för tillfället:) men i väntan på det..