25 september 2013

Jeii..

...i got nails!! Tack Ansku!! I like them..no..i looove them! Känner mig nästan wild då det inte blev en helt vanlig fransk manikyr:) när jag kom hem och visa naglarna åt Nomssan konstatera hon direkt "AKKU".."Akku laga"..:)


Det var dessutom huippu att se Ansku, varit lång paus nu:( hon har varit i grekland och solat..grr..men look what she got me!!! Love them<3

 
Nu har vi tre sjuklingar här hemma..bisin är smittar..im still going strong!! 


Så ynklig att han blir hemma imo!?! Döende?

Ajoo..

..idag kontakta jag jobbet, känner att jag är redo för inhopp, fick snabbt svar, verkar lite stressigt där för tillfället med nya regler och mera jobb och ansvar, så jag fick iaf som svar att jag är välkommen tillbaka, hjälp behövs..så får se när man ryker ut första gången..spännande!

Blää..

..och inte blev det någon frulle med rekkakuskerna, och inge kirppis heller:/ Nomssan fick tillbaka sin tobakshosta och dessutom blivi mycket snorigare, så ides inte föra henne till lekis då det skulle varit utedag idag. Så iställe har jag än en gång suttit hemma och umgåts med två snoriga brudar. Wohoo. Det är nog hemskt hur lätt man blir uttråkad, visst älskar jag att umgås med mina barn, men då båda är sjuka och vi bara måste sitta inne så vill jag bara springa längst väggarna.


Men liksom whaaat...när blev det vinter?? Jag skulle ju få njuta av hösten..med höst menar jag +10-15c i skuggan...sol..lite regn på kvällarna ibland..inte frost och minusgrader!!! Tur för lite fina naglar idag..kanske det piggar upp denna dag!