27 december 2011

God efter jul..

hellou again...länge sen senast. Vad har hänt? joo vi har firat Noomis första jul, och härligt har det varit, mycket familje-time, mat m.m., alltså en väldigt typisk jul.
Snällast i år var tydligen Noomi, hon drunkna i presenterna hon fick, har sjukt i händerna då man måste hjälpa henne med dom alla, men glad blev hon:)
Tyvärr fick vi ingen snö till jul, det känns alltid lika tråkigt, lite som en fejk-jul typ, men då mörkret kom så såg man ju inte mera ut, tur det.

Lite julaftons bilder..











Natten till söndag var sedan lite mer orolig, var den nervösaste människan i byn, kunde helt enkelt inte sova eftersom jag skulle på jobb nästa dag, varför skall man alltid vara så i panik? Även då platsen dit jag skulle var helt bekant, nothing new, tur så lätta stressen direkt då jag steg in i det bortmögglade sjukhuset.
Det var trevligt att träffa alla igen, lika chill som vanligt, och tur som det var så har barnen fått hållas friska under julen, så det var inte ens så farligt bråttom. Men måste erkänna att jag KONSTANT hade lessamt efter Noomi, hon var i mina tankar hela tiden, så att lätt var det inte att vara borta, men säkert bra, måste ju nångång ändå bli van med att inte vara med henne 24/7.


pigg och kry på jobbet efter 1h sömn..


Imorgon skall jag tillbaka till jobbet, var meningen att göra kort dag, men blev frågad att göra lång iställe, är världens sämsta på att säga nej så jag tog emot erbjudandet, nå, mera pengar till vår lilla familj blir det ju, so think positive.
Men nu skall jag aktivera mig, blivit världens lataste, så lat att jag inte orka fara på bio och ut och äta idag.