11 augusti 2014

Hallåå igen..

..nåja..inte är det bara 4mån sedan man senast logga in här..hups..vart for den tiden? Sommaren den kom och gick, barnen har blivit lite större, själv har man inte hunnit med någo vettigt alls, vet inte ens riktigt vad det finns att uppdatera sedan jag skrev senast. Flickorna har vuxit, massor, Noomi är ju redan en vuxen person så gott som, emellanåt den artigaste, men oftast nog en ganska trotsig 3åring, vem var det som sa att 2års trotsen är den värsta? Ou no. Tur börjar lekis snart!!


Saga har även blivit en stor bebis, väldigt lite prat(som man förstår vad hon säger), men mycket egna juttun(morr och knarr)..tror hon kommer göra som hon gjorde med att röra på sig, först nada och sen nästa dag springer man typ...men jag njuter av min knarrtant, hon är inte mer LIKA mamis som hon var tidigare. Saga känner man bäst igen för tillfället med hennes brännskada i pannan, typen ville grilla sig själv tyckte hon, så får se hur scarface hon är sedan då hon blir lite äldre, än så länge är det en röd fläck som täcker en del av hennes stora panna.


Lite har ju syskonen börjat leka tillsammans nu, bästa lekarna är "den-här-leksaken-är-min!!!!", och sedan lite hyss som hittas på med jämna mellanrum, men annors är dom nog helt snälla. Utforska världen och testa sina gränser är vad som gäller nu.


Men oss har inte så mycket hänt, eller joo har lägenheten till salu, prova lite i juni, hade paus i juli och nu börjar vi igen, har som mål att flytta senast nästa höst, gärna till ett lite större hem, och gärna i södra sibbo, och drömmer är ju att flytta till något liiite äldre som jag skulle få fixa upp och göra till MITT eget <3

Men annors är vårt liv ganska tråkigt, funderar vad man skall laga till mat till nästa dag, strider med kidsen, lata så mycket det går, åka lite båt, bråka med mannen, hälsa på vänner så gott det går, planera höstresa. Jag ser ändå väldigt fram emot att hösten närmar sig, njuter av de svala kvällarna, njuter av att inte svimma av svett då jag går ut, att inte smörja ungarna med smör, att få börja spela innebandy två gånger i veckan, stöda mannen som skall börja studera igen och annat smått och gott.

Nu skall jag ännu njuta lite då BÅDA ungarna sover, underbart lyx!! Återkommer!!