20 oktober 2011

Puuust...

..annat kan man int säga efter dagens träning, börja nämligen innebandy idag, och hjälp vad jag har dålig kondis!! Här har jag gått omkring och trott att jag är i bra form då jag går varje dag iaf en timme, men det räcker helt tydligt inte, måste SPRINGA!! Men annors var träningarna super, dålig är jag men kanske the touch kommer tillbaka snart.

Svettet bokstavligen rann, redan efter typ 1min..

Är lite orolig över min man, han har blivit rädd för vår dotter, tanken att bli lämnad ensam med henne nufötiden skämmer honom lite. Hon visar tydligt och klart att jag är hennes favorit, så då pappa tar över blir hon oftast sur. Men detta betyder ju bara att han måste vara mera med henne, jag menar har han orka höra på mitt gnäll i 4½år så orkar han nog höra på hennes några kvällar alltid då och då:)

ps. har världens fulaste fötter..

Bebefood...

..jah..igår hade jag lite oma"loma" och for på babymat kurs, hela tre timmar var jag borta från familjen, och det var nog ganska skönt:) Man vet ju att Freddy tar bra hand om gumman medan man är borta så med bra samvete får man ibland vara någon annanstans, och denna orsak var ju en bra one för jag var ju och laga mat åt lillen.

Vad gjorde jag då? joo batatmos, batat+zuccinimos, batat+zuccini+blomkålsmos, päron+äppelmos och päron+äppel+blåbärsmos..det sista receptet är något jag hitta på helt själv:D wohoo! detta har jag nu lagat i frysen, där får det vänta ett par månader och sedan börjar vi smaka, spännande:)

Färdigt lagat i smakportioner
Snart kommer min granne Ansku och hälsar på, härligt att ha kompisar som granne, me like:) skall försöka bjuda på något ätbart..nå..iaf har jag frysen full av glass.

Idag blir det min första innebandyträning, spelat ju som sagt som yngre, men nu skall det börjas igen, wish me luck:)