25 augusti 2013

Ajoo..

..har glömt presentera mina nya familjemedlemmar, hemska saker.

Fru nattbord, min morbrors gamla, vi hade ju ett gammalt i Noomis rum som vi hittat på tori.fi, sedan kom det fram att även min mommo och mofa hade ett exakt likadant hemma hos dem som de inte mera använder, så vi fick det, lite olila nyanser är de men annors kopior, dom flytta in i vårt sovrum.



På samma gång flytta även en byrå från 50-talet hem till oss, även min mommo och mofas, det fick även plats i vårt lilla sovrum, men jag bara äääälskar gamla möbler, speciellt stolar, byråer och småbord. 


Mina bejbisar<3 gillar även att hålla dem i originalskick, sådanahär förstörs med att  måla dem, så det skulle aldrig hända!! 

Stupid sunday..

..är helt slut, veckoslutet for igen med full fart, aldrig har man gjort så mycket på så kort tid, först var det lande som gällde på fredag, lördag var det släktträff i kimito och lörda kväll var det dans i sipoonranta. Jag var kusk men hade ändå riktigt kul, många bekanta, och mååånga fulla medelålders människor, hoh, och här har vi trott att VI inte kan bete oss i fyllan, oh how wrong we were.



Idag var det även söderkulla marknad, den söööög, total besvikelse!! Tur för nickbymarknaden om en månad, den brukar vara värd att besöka, ens för plättarnas skull.

Vi har även börjat syskonsim, var förstå gången för en vecka sedan, gick hur bra som helst, idag skall vi igen, Saga har som vanligt inte riktigt någon åsikt om saken.

Jag undrar vad denna höst skall föra med sig, skulle vilja göra någonting, en liten resa kanske!? Ens en lite kryssning till sverige!! Har även funderat på att börja kanske göra lite inhopp på jobbet, tror jag skulle få energi av det, för tillfället har jag NOLL energi!! Saga sover urdåligt om nätterna, väntar så på att börja sömnskolan med henne, sedan kanske jag blir en människa igen.

Höstens mål:
- Aktivera mig
- Gå ner 3kg
- Få Saga att sova om nätterna
- Ha mer tumistid med Nomssan
- En liten resa med familjen
- En dejt på tumis med mannen
- Köpa en HH rock(vill helt enkelt bara ha en)
- Få övrevåningens badrum + bastu färdigt(ill show u soon)
- Klara midnightrun utan att dö

Tror vi börjar där...

Ps. Mysiga lugna ställen jag uppfann med Nomssan idag, älska lande, älska Sibbo<3