28 februari 2013

Luft..

..efter att man suttit inne nu här fast huuur länge, så blev promenad till matbutiken, woop, även ett litet hopp om att denna lilla aktivering kanske kunde starta förlossningsprocessen!!

Nå, ifall bebe hålls inne över lördagen är det vinterjippo för barn här i sibbo som gäller, kan ju bli hur roligt som helst, och dessutom får man vofflor där..mmmm...

Ses där? http://www.sipoonsanomat.fi/tapahtumat/221522-musiikkipaivakoti-pocon-talvirieha-soderkullassa

Juhuuu...

..någon bökar som fan i min mage, kan den inte böka ut sig därifrån? Den vill ju helt tydligt..

Gumman..

..nåja nu e fröken undersökt, troligen influenssa A bara som härjat, ingen fara alltså, men förklarar ju hennes raivokohtaus igår om hon då eventuellt va sjuk i kroppen. Men nu kan vi chilla ifred här hemma och jag kan fortsätta vänta ifred:) kanske nästa vecka då skulle vara babyfödarvecka då vi nu haft spyvecka, flunssavecka och influenssavecka!?





Yes..

..ingen bebe inatt, fastän min man tydligen vaknat på natten och varit säker på att jag snart skall börja föda? hade tydligen haft konstiga ljud och sedan sa han att min mage hade ljud som lät som om någon sparka på en vägg!? Trodde han att barnet sparkar sig igenom magen? Själv sov jag som en stock.

Nu är då Freddy och Nomppan hos läkaren, på kvällen steg febern igen högt och man märkte att hon hade dåligt att vara, på morgonen nu var hon ju såklart pigg som en mört och ingen feber, men som sagt, vill nu ha allt undanskött för nya bebens ankomst, det ÄNDA jag vill sitta och fundera på under förlossningen är hur snabbt någon kan hämta sushi åt mig efter att ungen är ute, thats it, allt annat skall vara under kontroll.

Vi har nu även tittat lite på resor, skulle sitta fint att fara kring vappen någonstans, så bäst att bebe lär sig smila snabbt så hon blir extra söt på sitt pass:)

Nu skall jag dricka kaffe ifred och vänta på rapport från min man. Senare idag får jag välan lov att göra allting färdigt, joo väskan är packad men ifall bebe bestämmer sig för att komma på natten så har min mor ingenstans att sova för tillfället(då hon kommer hit isf och vaktar fröken), så bädda bäddsoffan skulle inte vara helt fel, det kanske man inte vill göra sen. Kanske även packa en väska åt flomssan ifall det börjar hända medan hon ännu är vaken(då för vi henne till min mor), så sådant smått..SEN är det fritt fram att komma..*vink vink*!!