13 februari 2014

Små projekt..

..ajoo lite av vad vi fixat på sedan senast...



Stringhyllan blev vit..so much better..hurraa för spraymålfärg!!




Lilla bordet blev vitt och den fula trädtröskeln blev grå..

Hur länge skall man behålla julljusen ännu i huset? Det är ju så mysigt men känns som om det redan vore vår i luften..



The countdown..

..jaa då var det inte många dagar kvar av familjelivet..eller ja familj och familj, mestadels har ju F varit borta, och på söndag far han helt och hållet..jäkla gris.
Men iaf har denna vecka varit full av fart, har varit och hälsat på en väninna som nyligen flyttat tillbaka till sibbo..hurraa...härligt när folk börjar hitta tillbaka hit. Men däremot växte mitt flyttbehov ännu mer, kollat lite för skojs skull på bostadsmarknaden, nu skulle det vara bra tid att köpa lägenhet..men såklart då inte sälja, priserna har definitivt kommit ner sen då vi sökte för snart 3år sedan. Nu skulle den där lotto vinsten sitta fint.
Var även med Nina här en dag och besökte TRE kirppisar på en förmiddag, med Saga i eftersläp, bra gick det fastän det var lite crazy. Har varit skönt då Freddy kunnat föra Noomi till lekis nu varje morgon, så har nu haft henne lite längre där, för hennes energi är omöjlig att få slut på.
Har firat Ellens, Valentins och Noomis(som firar IDAG) namnsdagar, har sökt systerns ungar från dagis och haft familjeplaydate hos mamma, och idag fick vi trevliga gäster. Så mycket lugn och ro har det inte varit, men tack vare detta har jag nu i snart 2h fått EGEN TID!! ungarna är tydligen lite trötta av allt vi hållit på med, skönt.


Idag skall jag dessutom på nattur, dont ask me why, men tyckte det för en vecka lät som en bra idé, nå, får iaf sova 5h efteråt, det är ju ren någo.

Saga har för tillfället en extremt störande fas, hon är super känslig, och jäkligt mamis av sig, ser någon snett på henne blir hon sur..så jäkligt mycke skrik at the moment, jag hoppas denna fas tar slut före nästa vecka!! Men iaf har fröken nu så gott som lämnat krypandet och strapetserar fram som en pinne.


Men men, inget intressant hade jag att tillägga once again...vi ses!!