28 oktober 2011

Ajaj..

..då va d bevisat att man inte är ung mera, for igår på träningarna utan att värma upp mig och vad hände? joo inom dom första 5sec så hade jag försträckt min lårmuskel, great, så resten av träningarna var inte så sköna.

Idag är det tgif, då skall vi alltså och hälsa på andra gumman ti borgå, iiik, tänk om jag vill kidnappa lillen? får man? Efter detta skall jag och köpa SUSHI!! och den skall jag äta ensam över ett glas vin här hemma, för idag är det Freddys tur att spela innebandy, och sedan skall han ut på en öl, så fun friday for me, höh.
Märker att jag pratar hela tiden om att jag är ensam, men har ju lillisen, på något sätt tycker jag inte att hon räcknas som en person:D Men samma är det med Freddy, han pratar alltid om att han skall barnvakta. Är det verkligen att barnvakta då det handlar om att ta hand om sitt eget barn? hmm..

Sushiii my friend...

För er som har barn, tänker skaffa  barn eller har bekanta med barn, på söndag är det babykrippis i borgå, förstått att det är ett större event så kom dit och hamstra, men efter att jag har varit där förståss:)

Drömde om mina gamla kollegor inatt, inte dom från jouren utan från avdelningen, god i miss them, iaf några av dom<3

LK5