12 mars 2012

Nouu..

..håller på att bli flunssig:( har inte tid för sådant, skall om lite på en vecka på resa, och där vill jag vara friskast. Snörvel!

Var och vägde Nomppa idag, lite på 100g hade hon gått upp på en månad, inte så bra, men att iaf hade det inte gått neråt, satt en timme och diskuterade med rådgivningen hur man skulle kunna få henne att äta bättre, alla tips jag fick hade jag dock redan prövat på, så nu är det bara att hoppas att hon börjar äta av sig själv.
Thumbs up!

Morning glory..

Visst blir man glad då mannen just före han skall fara mot jobbet, väcker vår sovande dotter, så att hon sedan inte somna om efteråt? Då var klockan kanske 7. Jag känner mig mörbultad.

Igår var det Pop-resa igen, -70%, what a joy. Eller joy och joy, människor är galna!! Jag trodde JAG var sjuk, men tydligen är jag lååångt ifrån det. Vi kom med min syster kanske 25min före öppningsdags, då slapp vi typ 4meter från ingången. Jag hade redan färdigt spanat in vad jag ville ha, och eftersom jag var så nära ingången trodde jag att jag skulle få det. Nope. Då dörrarna öppnades rusa folk in, som om det skulle brinna, folk SLET i kläderna utan att kolla ens på storleken. Ett par leggingsar som jag bad min syster ta åt min hann hon just ta i, så rev någon tog dem från hennes hand. Folk hade enorma Ikea kassar med sig, stora flyttlådor, som efter bara nån minut var överproppade med kläder. Folk alltså bokstavligen kasta allt som kom emot dem in i sina påsar/korgar. Så jag fick inget av det jag ville ha från början, tur hitta jag ändå något smått åt fröken, så hon inte blev helt utan.

Fotot är lånat, taget på söndag.

Idag skall fröken vägas, blir spännande, hoppeligen har hon ens gått upp lite i vikt, annors blir det mera rypsolja åt henne, det gillar hon iaf..