6 oktober 2013

eh..

..okej nå texten flyttades automatiskt ner till 1 oktober då jag skrev texten..så där är den nu längre neråt:) Så joo kanske lite rådd med hela myntgrejjen då det inte stått något om det tidigare...men den situationer är ju alltså över nu:)

NU solsidan!!

Katastrof..

..tydligen har en text int publicerats som jag skrivit för en vecka sedan...om Nomppas myntäventyr och allt...so here it comes..

Uttråkad..

..jaa för tillfället tycker jag att någonting spännande kunde hända i mitt liv..det är samma visa varje vecka..jag skulle kunna göra veckans program redan med ögonen fast..sovandes...i koma..jag har inte gjort något extempore på evigheter, och då räknas inte att fara till södis matbutik iställe för nickbys..skulle verkligen behöva slippa och lite göra något för min skull också..men vad? min hjärnkapacitet räcker inte till att fundera ut sådant mera..och sedan är jag också helt för trött för sådant..så får väl vänta på nästa veckas fredag och go crazy med att välja några nya lösgodisar istället..


Igår blev vi än en gång bjudna på lunch till faster Frida, man borde oftare dricka vin till lunch, gör en till en lite trevligare individ. Eller tyvärr kan jag inte säga att jag varit så trevlig på senaste, trött, bitter, trött, noll energi..osv..



(Sorry Frida men jag stal denna!!:) och dom andra..)

Efteråt fick vi en liten nattgäst, Noomis kusin William, herregud vad det var lätt, varför fick man inte tvillingar?? Två som skulle underhålla varandra jämt och sedan en liten som skulle kunna glo på vad som händer. Chill. Saga tom sov bättre än någonsin hittills..och jag har varit tröttare än någonsin!!


Idag vari vi sedan med Nina och kolla in kirppiset i borgå, det var helt okej, hitta skrinnaren(för 3e), skidor(5e) och sedan några små plagg..hade inte egentligen någonting jag MÅSTE få..så bättre såhär..öda inte så mycket pengar iaf..

Men nu ska mitt spännande liv fortsätta..skall se på solsidan i repris...