25 oktober 2011

Perfektion..

..är när man har ett koppel som håller reda på hundarna, hur härligt är det inte då att vara ute och gå i det härliga höstvädret?



Hata folk som inte kan köra, min man sitter än en gång fast i leppävaara för att någon idiot krockat så att hela trafiken sen stannat upp.

Men idag har varit en bra dag, min dotter har varit på bra humör, märkte att hon blivit mer medveten om att bli fotograferad, she likes..

..men öva på att posa får hon ännu..

..thats more like it :)

La maison

Hurraa..har äntligen fått en tarra till detta hus, beställde nämligen två stycken, en till vårt vardagsrum och en till gummans rum, och nu kom våran vardagsrumstarra, check it out...

Le tarra..

Ok tarran är inte ännu satt på plats, för Freddy ville ha dagsljus till det!? Men vad texten betyder är; hemmet är där hjärtat finns..eller iaf någo ditåt:)

Kommer ni ihåg när jag prata om mina fula fötter? dom har kanske blivit lite vackrare nu, tror ab-kuren biter på såret på min tå också, vad härligt, 2 in 1 lixom.

Sa jag redan att 21.11 har vi eftergranskning på barnets borg, jag hoppas dom då kan förklara gumman totalt normal och frisk, fick hem hennes hoitokertomus igår, där lät iaf allting lovande. Vet själv att ibland säger läkarna inte allt vad dom egentligen funderar på till föräldrarna rakt, utan det står sedan i texten de får hem, not nice.

Nu 2liter kaffe, sedan min dagliga lenkki, min viktnedgång har inte gått så bra som jag trodde, gått kanske 100gram ner, kanske jag borde sluta äta en massa karkki?