4 februari 2012

Linssilude..


Idag insåg jag även att min muru har blivit en stor flicka, imorgon är hon redan 6mån, vart går tiden??
Har ännu inte gjort ett enda album med bilder av henne, men kan säga att det inte är så lätt heller. Alltid då man försöker fota henne så försöker hon äta upp kameran, så bilderna är ju sedan väldigt suddiga, suck..

This is what I mean...



Och resultatet..

..är oftast detta...

..men ibland kan man sedan lura henne och få en bra bild på henne<3

Sömnskola Del 1

Inatt startade vi sömnskolan här hemma, eller det heter välan även tassuhoito. Det betyder alltså att alltid då barnet vaknar så skall mannen i huset gå och natta ungen. Först med att bara hålla handen på barnet, funkkar detta inte så skall man stryka med handen över barnet, och funkkar inte detta heller så skall barnet tas upp i famnen och hållas där tills det nästan har somnat om. I vårt fall gick det så att Noomi måste tas i famnen, men somna efter 25min skrik, andra gången hon vaknat(en timme senare typ) somna hon efter c.5min, och då behövdes hon inte tas i famnen mera, men Freddy måste pajja henne. Tredje gången(igen typ en timme senare, då var klockan kanske 3) så räckte det med att Freddy bara satte handen på henne så somna hon genast om.
Sedan sov hon till lite över 7, då fick hon sedan komma med oss för jag hade redan piggnat lite till eftersom det är första gången på LÄNGE jag fått sova så länge i ett sträck.
VARFÖR HAR VI INTE GJORT DETTA TIDIGARE!!! Vem genialisk person har hitta på det här systemet?? Jag måste erkänna att jag inte trodde på det här, kunde inte se det fungera på Noomi. Ok, vi har ännu en lång bit kvar, eller två nätter iaf. Wish us luck!!

Såhär sött sussades det inatt..jag alltså..