20 december 2013

Ding dong..

..så var man på jobb igen..känns ju nästan som om man skulle vara helt back again..några turer ännu kvar denna månad och sedan blir det lite lugnare takt igen...blev även frågan tillbaka till jobbet nu till våren men nej..är inte redo...skulle joo vara ypperlig chans..men nu är det ännu hemmalivet som gäller. 

Annors är man för tillfället väldigt splittrad..är jag glad? Är jag ledsen? Är jag arg? Tror jag bara är väldigt trött över så många grejjer..har varit mycket att hantera och ta in på senaste...men jag vet att jag oftast orkar igenom allting själv..och det är så mycket positivt att se fram emot, så det ger ju krafter.

Saga har sakta men säkert börja krypa..från sittställning far hon nu krypandes iväg..men faller hon så fortsätter hon med att åla..och det går med fart!! Duktig flicka..trodde på allvar i något skede att hon aldrig skulle börja ta sig frammåt!!


Noomi har lite lugnat ner sig med trotsandet, visst kan hon vara dum med Saga eller mig ibland, men oftast finns det en orsak till det också, för lite uppmärksamhet, och vill verkligen jobba på detta, och visst blir det lättare med tiden då Saga börjar vara mer nöjd för sig själv. Måste ta och ha en Noomi-mamma dag snart igen..



Nu försöka sova..hmm..tror Saga gör tänder så blir kanske inte så mycket sömn..zzz..