2 september 2014

..3år..

..för att vi inte skulle få bråttom med att slippa iväg till rådgivningen så bestämde Saga sig för att stiga upp kl.6.30, två jäkla timmar tidigare än vanligt!!!  Ei pysty! Och någo vidare glad var hon inte heller, surades och skrek for nothing..denna gång surades jag desstu mer tillbaka och då blev hon tyst..till en stund iaf..varför skall ungar suras för ingen orsak??

Nå, till rådgivningen hann vi ju riktigt bra, Nomssan hade sin 3års check, hon skulle sparka och kasta boll, rita olika sträck, peka på storleksskillnader, färger osv..så var ju inget desstu större IQ-test, men typen överraska mig med 14,5kg, på sommaren vägde hon 12kg!? Och då äter hon ju knappt, 95,5cm var hon. Hoppeligen visar vågen då kanske något kilo för mycket för JAG måste ju också väga mig, och jag ville bara dö, förstår inte att kilona bara flyger på en då jag ändå nu tränar, med Noomi och Saga träna jag inte alls, och äter gör jag helt normalt, fyller helst tallriken med sallad, sötsaker försöker man hålla till en gång i veckan. Oh well..får väl kicka ass på våren sen, men är nog knappast rantakunnossa 2015..


Bara rv22+5..hjälp..folk tror ju jag ska föda anytime..

Men är nog intressant hur olika graviditeterna är, fastän dom ändå varit så likadanna, men återhämtningen har nog varit totalt olika med Noomi och Saga. Med Noomi var jag nere vid vanliga vikten på typ 4mån, och gick tom ner något kilo extra. Med Saga lämna jag förlossningssjukhuset med samma vikt som jag kom in med(!?), var lite mer säckig och vikten stod 5kg extra en väldigt lång stund, det var då jag plussa nu med triisen som jag äntligen hade kommit ner till idealvikten.
Så lite skrämmer den här tredje graviditeten mig, för jag jobba en massa efter Saga att få mig i skick och lätt var det inte, och då hade man ju lite mage ännu kvar, så, farväl unga kropp, kommer väl att se ut som en 70åring efter det här, tur finns det plastikkirurgi i värsta fall..