14 oktober 2011

Lyckligt slut..

nu har vi fått får älskade soffa, och ursäkta, vi sparade inte 750e, utan 850e!!! så ett lyckligt slut blev det på det hela:)
Vi fick då inte bara en "ny" soffa, utan även nya stolar, för att få mer sittplatser i vårt lilla vardagsrum, men är inte ännu riktigt säker att passar dom in, what you think? (fattas ännu tavla på väggen)

Vardagsrum del 1

Vardagsrum del 2

Soffan<3



Uttråkad...

Hjälp mig, är så otroligt uttråkad, bebe trivs i sittern, hundarna sover, Freddy är on the road, jag? joo jag sitter än så länge på min halva soffa och gör absolut ingenting, man har ju blivit så bortskämd nu med en massa action så nu när d äntligen inte händer något så är jag uttråkad.
Var redan så uttråkad att jag var bombsäker att Freddy krockat nånstans på vägen när han nu är och söker vår soffa, eftersom han inte svara i telefon, satt redan och uppdatera iltalehti för att läsa om att nån mega krock hänt på åbovägen, suck.

Ajoo skulle visa mina nya boots o rock, yes sir..

En sådan varm och superskön pluss stilig rock..

..och mina favoriter, världens skönaste och varmaste vinterskor, håller allt..

Nå..nu skall jag kanske ta och se på en film och äta massa glass, så blir vi på bättre humör, ha en skön fredag allihopa!!

Gummzi nöjd med sina nya byxor..

God morgon och..

..idag får jag min soffa!!!! im I happy or what?? och jag tänker göra någo väldigt eeeevil men kan inte berätta om det, ifall ja sku bli fast:D

Imoron skall jag försöka besöka det kända kirppiset i grani, lafkan!! Min dotter drunknar redan i kläder men lite till skadar aldrig, kan ni förstå att min lilla tös väger redan 5530g och är c.60cm lång?? wooow..! snart är hon tonåring som skriker o svär åt mig då hon inte får fara på roisiga fester o dricka cider:) i love it.

Freddy upp i dagen
Och vet ni vad? jag vääääntar på vintern, har världens skönaste och finaste vinterrock, och världens coolaste o varmaste vinterskor, I´ll show you soon.

Nu ska jag o äta gröt, för miljonte gången i rad...gröt rocks...