9 mars 2012

Bloggrippe..

..måste bara tillägga att jag tror jag blivit galen, ingenting går rätt idag. Tomppa skällde åt grannen idag igen som vanligt, skrek att han skulle vara tyst, men han bara fortsatte. Skulle gå fram till honom för att få tyst på honom då jag just fått Noomi att somna, men hitta inte honom, tänkte att han sen också kanske var uppe och under sängen, så orka inte gå dit och nu hade ham dessutom blivit tyst. Detta hände för en halv timme sedan. Nå skulle nyss gå till badrummet, och då jag öppna dörren var han där, i mörket, ensam. Räkna ut att han måste ju ha varit där över en timme. Whats wrong with me??? Endera är jag galen eller så är jag sadistisk sådär i smyg..

Poor Tomppa!
Now whos next...

Andaaas...

..nåja..har sluppit och lugna ner mig lite. Sitter ännu och funderar HUR Noomi lyckades ta ner sig från sängen, måste gå och se på the crime scene, endera har hon lärt sig att gå eller så har hon klättra kring väggarna. Två stora dynor hade hon runt sig, och var över ½meter till båda ändorna. Frammåt tar hon sig redan, men c.1meter/h. Skicklig är hon fast det inte belöna henne denna gång. Blir säkert ett litet blåmärke, snyfft. HUR skall man klara livet med barn? De faller, snubblar, slår sig, kan få benbrott...ujujuj..får man sätta henne i ett stort hamsterhjul?

Mera God Morgon...

...inte nog med incidenten, när man drack en kopp kaffe och börja se sig omkring märkte man att ens lägenhet är full med SKIT!!! Skit precis överallt, störa högar i hörnen och vattenskit på stengolvet, inte nog med det, man hade ju stigit i det, inte såg man det eftersom det är så mörkt golv. Ringde F och fråga ifall han varit ute med hundarna, "nää, men Sunes mage prata nog där på natten ganska mycke"...HUR SKU DET HA VARIT ATT GÅ UT OCH GÅ MED DEN PÅ MORGONEN DÅ???? vad är männens logik??? Vilken otroligt härlig morgon, har tusen saker att göra och Nenne snart på besök, här är bokstavligen en skithåla!!

Måste  bara sätta ner mig och lugna ner mig en stund...så...

Bad mother..

..idag lider jag av ångest och skamm. Gjorde det typiska misstaget, lämna Nomppa sovandes i vår säng, i mitten av sänge, med dynor omkring, medan jag skulle gå på wc, var borta kanske 1min. Och då jag var påväg tillbaka hörde jag ett "klonk" och en arg Nomppa, sprang tillbaka till sovrummet och där låg hon på golvet. What?? När hann hon göra allt det där? Tur är vår säng inte så hög, men en liten röd fläck blev det av fallet i pannan ändå. Sjuksköterlig som jag är har jag nu följt med alla tecken på hjärnskakning, och kännt på hennes panna att inte någo vätska tränger sig igenom. Allt under kontroll, hon är sig själv, glad, lekfull, inte hungrig. Men det var en väldigt tråkig men viktig väckning, lämna aldri bebe ensam. Vi har på barnklniiken som regel att om fallet är högre än vad beben är lång så krävs ett extra noggrant öga under de kommande 6h. Tur var Nomppa ett huvud längre än vår säng. Men nu fick det mig att bli extra försiktig, aldri lämna henne en sekund på tex skötbordet ensam. Usch, men att God Morgon på er med//Bad Mom

FÖRLÅÅÅT!!