13 juni 2012

More ink..

..jag vet att jag just tog en tattoo, men har redan planer på en ny, Stjärnar i min nacke representerar mig, det är mitt liv i ett nötskal, en tom stjärna, lite som jag känner mig, blev aldrig något stort av mig som jag nångång hoppats, eller rättare sagt drömt om, men jag känner mig ändå lite som en star, är ju huvudrollen i mitt eget liv. Har haft lite tankar kring min stjärna, den är ju väldigt ensam, och jag känner mig inte ensam, så i fortsättningen kommer min familj med. Freddy får en stjärna, och Noomi får en stjärna. Kommer det någon gång mer barn blir det fler. De skall gå under varandra, gå längst min ryggrad, det som håller kroppen upp.

Like this:


Min blomgrej på foten har även en tanke bakom sig, fyra blommor, fyra syskon, alla är vi fastvuxna på ett eller annat sätt, no matter what som händer i framtiden, men vi kommer alltid ha en koppling. Min fjärlig på ryggen beskriver mig i det livskede jag var då jag tog den, fri och vilse. Mina färgranna stjärnor på magen har en hemlighet bakom sig, och min tribal på armen, jaa den är mera ett verk som växer på mig, kanske den får mera mening bakom sig, kanske inte, men varje gång jag gjort någonting åt den har det varit en speciell tid i mitt liv. Noomis namn är en självklarhet åt mig, skall ha alla mina barns namn på min kropp, dom kommer med mig i graven.
Så gott folk, tatueringar är inte bara ett sätt att "förstöra" sin kropp, det finns massa känslor bakom dem, tankar, glädje, sorg, precis som rynkkor och grått hår så kan man även på andra sätt visa på sin kropp vad livet fört med sig.

Pssst..

..kan någon ge några bra vinkkar på bra bloggar, jag vill snoka i andras liv, men är ussel på att hitta bloggar. HELP!!

Googla..

..denna bild just, sökte på Immersby. Där är mina föräldrars hus. Bilder är ganska skön, ser så lugnt och trevligt ut. Vill så bo någonstans där i framtiden. Varför får man int allt man pekar på??
Vill ha mitt egnahemshus!!


I did it..

..idag drog jag min hängiga reve och for ut och springa, stolt, fastän jag var ett par minuter långsammare än senast. Damn.
Men idag har varit en bra dag annors, fick min väninna på besök, vi åt mat, sola och vakta barn. Fick alltså min kära fadderunge på besök även så. Så huset har varit "fullt".
Ibland önskar jag nog att jag fått tvillingar, eller att dom skulle födas då dom är typ 10mån. Det är SÅ enkelt!! Dom underhåller varandra, är nöjda och låter mig vara ifred. Its heaven. Så sköter gärna barn, välkomna hit bara.





Imogon skall jag på min "intervju", spännande? Nää inte något desstu mer. Men efteråt skall vi äta sushi, så dagen kan iaf inte gå helt fel. Jag vill aldri bli gravid igen, för jag vill inte vara utan sushi igen så länge!! Det var plågeri. Åt ju sushi samma dag som Nomppa föddes, det är ungefär det enda jag kommer ihåg från den dagen.

På måndag är det Immersby race, man får springa endera 6,3km eller 10km. Kostar 2,5€. Efteråt är det grillkorv och limssa. Kom med och springa med mig, anyone?