3 september 2014

..chill..

..idag är vi på trimis med flickorna hela dygnet, och hittills har det gått helt okej. Starta dagen med lekis och sedan rymde vi med Saga till jumbo, där träffa jag en väninna och vi åt lunch..sallad..
Saga förvåna mig med att sitta som en amöba i vagnen typ hela tiden, och hon åt även snällt i sin stol, lixom hölls på stället, borde kanske prata finska med henne hela tiden så skulle hon vara helt till sig, men så det var verkligen lyckat.

Passade på att handla jumppakläder åt Nomppan på samma gång, och skyddsglasögon som rekomenderades till sählyn..jag visste inte ens att det fanns sådant till så små typer. Roligt. Men stolt är hon som bara den, hoppas hon nu gillar sähly, skulle ju vila se hur hon klarar av det men man skall helst inte vara på plats. Skönt det med.


Igår fick vi vår egebplockade och gjorda saft..blev dryga 20liter per familj, och det är så sjukt gott!! Rekomenderar varmt att plocka alla ouppätna äppel/päron och föra dem till nickbys musteri, inga tillsattsämnen(förutom c-vitamin), och så kan man även pastörisera den, inte heller farligt dyrt, men så värt det. Skall göra en till keikka om någon vecka då vinteräpplena mognat lite till. Underbart med inte sådandän sockersöt dryck.


Visningen igår gick också helt okej, paret som visat intresse dök upp, och dom hade gillat vårt hem massor, men dom måste få sin egen lägenhet såld först, så vi får vänta och se och hoppas, men gissar att det är många som är i samma sitation nu, folk som söker större men sitter kvar med sina egna. Men det är nog skönt att man inte har bråttom, själv har vi ju inte hittat något vi skulle ens vila flyttat till nu. Så no panic.

Hoppeligen blir inte kvällen allt för lång, och ungarna skulle gå tidigt och sova, sedan skulle det vara 100% egentid, underbart!!