13 februari 2012

GrisNoomi...

..och ni som inte förstår vad jag menar med grisig unge, here is proof...


Så nu förstår ni kanske varför jag gärna vill ha ett eget bord åt henne...för detta händer every single time..

Bollhaaav...

..Noomi har nu sitt egna bollhav i vårt vardagsrum, och hon är urlycklig, jag är mindre lycklig då jag snart har 100st bollar att plocka upp från golvet, men det är det nog värt.

Where am I?

Lovely colors..

Idag fick vi vår playtray. Playtray är ett bord till vår tripptrapp stol. Jag är utmattad från att torka vårt matbord 100gånger om dagen, visserligen måste jag torkka av detta bord också men kanske inte lika ofta, smutspellen får leva med smuts.


I Love You<

Lite ordning..

..äntligen har vi även någonstans att sätta tidningar och härliga räkningar...

Made by Ikea.

Lets go..

..igen en ny vecka, kan inte sluta gnälla över hur snabbt dessa veckor går, brrr...fast det är helt okej eftersom då slipper vi snabbare på resa, jihuu.
Idag börja min dag även bra, skrämde livet på min man. Han sjöng och lekte viktig i köket, sedan skulle han komma upp för trapporna..och jag ner, detta hörde han inte så när han mitt i allt såg mig stå där så skrek han till som en liten flicka och fick en liten stående epilepsiattack. Synd att man inte fick det på film.



Idag är en bra dag, Noomi har namnsdag, vi skall fira det med att fara och sjunga och dansa, hennes favorit. Sedan skall vi leka mer än någonsin, äta något gott och vara snälla. I wish. Nomssi fick en nattlamppa till present, en matchande med hennes taklamppa, I like...I mean..she likes.

Imorgon slipper jag och sy!! Har inte sytt på kanske 10år, så skall bli spännande, det blir lite dynvar och sedan flaggor till Noomis rum, roligt med små detaljer.

Mina kommande dynvar..

Noomis flaggor..


Idag blir det dans, kan inte förklara vilken stor skillnad det är nu när Noomi sover om nätterna, hon sover 9h i ett sträck, lyxigt!! Så jag har så mycket mer ork och inspiration för mina egna hobbys nu, förra veckan var jag redan redo på att ge upp allt. Tacka vet jag sömnskolan <3

Lets go..