8 oktober 2012

Puh..

..tror jag överlevt denna sjuka, för nu smakar till och med smörgåsen, härligt, även klöntten blev överlycklig av lite mat så höll på att sparka ihjäl mig. Tror jag senast i lågstadiet haft spysjuka, gud vad man var död då, kanske man klarar av det bättre nu då man övat!?

Men imorgon blir det ännu sjukisdag med hela familjen, urtrist att bara ligga hemma, men kanske det gör helt bra.

Noomi har blivit överförtjust i Psy-gangam style(?), hon kan nästan dansen, jag skäms lite för henne..

Min utsikt..

..idag har jag glott på mina smutsiga ben(säkert även nerspydda), inte nu spytt sen morgonen som tur, fått lite mandariner och blåbärssoppa i mig så skulle säga att jag är voitonpuolella. Och för att vara ärlig är det här INGENTING jämfört med mitt illamående på sommaren, SÅ illa mådde jag då i nästan två månader, fy fasen. Noomi har som tur klarat sig undan tror jag, om det inte är hennes tur inatt:/

Så 2,5dagar smittar jag ännu ifall någon är intresserad av spysjuka, välkommen.

Så var det min tur..

..jag klara mig till kl.22.45 igår, sedan börja kalaset, aldrig har jag spytt så mycket på en gång, vessan blev typ full..uuj!! Och samma varje gång jag var och spy, kändes som det kom litervis. Och det där med att vara snygg i håret då man är sjuk, tjaa det kanske inte räknas mer då man har spyor i det, fy fasen!! Fått en klunk saft i mig, upp kom 1 liter galla istället, så man känner sig inte så stark för tillfället.

Än så länge har Noomi hållats spyfri, så skönt. Och vare detta vore noro eller någon annan härlig magbobba så borde klöntten inte få nå fel, så länge jag dricker..well i try..
Så nu for hela veckans planer ner i roskiskorgen:( ingen rådgivning el lunch idag:( ingen lunch imorgon heller. Nå så länge jag slipper på ultra på fredag och checka klönttens läge då är det ju redan ens någo positivt..nu dkall jag pina mig att dricka..