5 oktober 2012

Tips..

..en annan bra sak med att vara på mitt jobb är att vi har ofta läkemedelsrepresentanter hos oss, igår hade vi från orion, fick dessa örondroppar som jag inte förstår hur jag vågat vara utan. Barn får tyvärr oftast sina öroninflammationer på nätterna, då kan det vara att de skriker som galningar och man känner sig hjälplös. Tyvärr kommer många sådana fall till oss på jobbet sedan på natten, onödigt. Första hjälpen är ju smärtmedicin, men det tar ju även en timme förrän det börjar funkka, så dessa droppar sätter man i örat och vips om max tio minuter är barnet smärtfritt, sedan kan man sova gott och på morgonen söka recept för ab-kur, perfekt. Så nu är det bara att vänta på dessa krämppor.

Glada fröken..

..tror Noomi känner av att vi skall och simma, hon packar väskan, packar ur den, packar den..klär på sig min simppare, skojjj.

Idag kalla en tant henne till pojke i butiken, gaah börjar bli så trött på att folk tror att hon är en grabb, då hade hon ännutill ljudröda boots o ljusröd mössa, come oon!! Beror det på att hon liknar sin far så mycket? Nå iaf är det ju inget fel på hans utseende så kanske det ännu blir bra:)

V-slut?

Gud vad man är ut med dagarna..igår tyckte jag att det var fredag..idag vet jag inte vad det är för dag..det jag vet är att jag känner mig som en hundra åring, vad hjälper åt sådant?

Men hoppeligen blir det ett bra veckoslut, framför mig har jag simning, gooodis, spelkväll och makeover, så kan ju inte gå helt fel!?

Men bara Nomssan skulle somna kan jag börja med att bläddra i hulluga katalogen, så mycket jag alltid planerar köpa och allt jag sedan köper är godis, men vem vet, kanske denna gång blir annorlunda..