16 oktober 2013

Whaat?

..är det onsdag redan..jag lever i att det är typ måndag kväll, hann inte ens förbereda mig mentalt för att bli lämnad ensam..igen..men kanske bättre så, och hoppeligen får mannen sova kommande natt i lugn och ro(om han inte måste sova i samma säng som sin chef igen!?) så att han sedan orkar med the hc sömnskola på veckoslutet, för det har varit sådan FAIL!! Allt gick ju bra tills hon blev flunssig, nu vaknar hon alltid samma tider, 22.30, 2, 3.30 och sedan får hon komma till oss, men inatt faktist sov hon helt okej. Annat problem har också varit det att då hon kommit till oss då kring 4 så är hon pling vaken!! Igår tex kom hon till oss halv 5, och somna inte före 9.30, och man var ju för trött för att förstå att bara kasta henne tillbaka i sin egen säng och härja, så iställe låg hon mellan oss och rev och sparka o jollra...urk..


Men annors har jag hållit på att bli tokig, lekis var stängt både måndag och tisdag, så det har varit hemmadagar, vi stred typ ihjäl oss med Nomssan på måndag men igår sedan var igen en bättre dag. Jag avskyr trots!! MEN..tror mycket av hennes fanstyg som hon håller på med(skriker som en dåre tex) är något som hon lärt från lekis, för idag då jag förde henne dit såg jag ett "gäng" som höll på med allt det där jag avskyr i Nomppa, som att skrika som dårar. Och det är ju efter lekis som hon börjat med det. Suck. Nå, ändå är det värt dessa 3h lediga timmar man får i veckan:) Men nu känns det även att jag har lättare att tolerera detta då jag vet att det inte är hon själv som kommit på dessa asiga beteenden.

Annors så har vi fått ny hobby, baka, har bakat bröd nu i två dagar med och utan Nomssan, jag hade så tänkt köpa en Kenwood maskin från hullut men kände att jag inte har 200e att sätta ut nu på "extra" stuff, så jag intyga mig själv att man kan göra gott bröd och LÄTT för hand...och så är det.


Resa till södern skall också bli av, men vet inte riktigt när, december eller januari, behöver komma bort, behöver lite värme och familjetid.

Ajoo och vi fick äntligen juniorstolar, det gick snabbt, två likadanna dessutom, yay, för de görs inte mer, äkta ikea:) men den andra får vänta på att Saga blir lite större. Och Nomssan älskar sin nya stol, hon för den är lätt för henne att själv skuffa på plats och sedan hoppa på och av:) I like.