1 april 2014

1 april..

...idag har vi varit på 1års rådgivning med Saguli, härligt med de nya utrymmen, men gud då jag såg en 5veckors unge så tänkte jag nog att inte är min bebe en baby mer. Hon är även kanske världens "tråkigaste"..alla kurvor växte på mittlinjen..10kg är bruttan och 76cm.



Jäkla klocka som ändrades, är helt snurrig, mest har nog Nomppa drabbats, hon vill inte alls och sova på kvällarna och inte heller stiga upp, men idag efter en megastrid så fick jag upp henne kl.8, puh, så kanske hon somnar före kl.23 nu.

Igår fick jag de bästa nyheterna på länge, blev ju nästan gladare än när jag fött mina två barn, skall få den nya muminmuggen MED glasögon!!!! Happy times!!!


Denna mugg var ett måste..en biljett för att Freddy skulle få lov och skaffa båt..jäkligt liv..men iaf så skall vi båta i sommar, alla får hänga på, men min muminmugg skulle ni bara våga röra!!!!

Imorgon är det då 2år till 30..orkar inte fira, aldrig vila fira desstu mer, och när jag blir 30 vill jag helst ligga på en strand far far away. Dessutom fundera vi med syrran igår att man borde ju för fan fira mammorna till den som fyller, det att man plågats i flera timmar och överlevt, det är ju pga mammorna vi ens har en födelsedag, så kanske jag firar min mor imorgon, tack för att du gav mig ett liv och överlevde för 28år sedan <3