20 september 2013

Höst..

..nu är det höst igen..jag tycker det är mysigt med gula löv..mörka kvällar..yllekläder, ljus och småskurar..vill alltid ge hösten en ny chans fastän de tre senaste varit tunga och relaterats till negativa ting..
Hösten 2010 låg jag och spydde, hade just börjat på mitt drömjobb och fick veta att jag var gravid..men kunde inte glädjas mycke av någondera grej då jag mådde så dåligt..
Hösten 2011..eller rättare sagt en vecka den hösten förstörde mycket, då vi trodde att Nomssan hade infantil spasm..det var de tyngsta dagarna jag varit med om då vi levde i ständig oro..i samma veva fick vi sedan veta att hon hade reflux, och det led hon verkligen av..
Hösten 2012 vänta jag Saga, som med nomssan mådde jag även nu dåligt, eller faktist sämre, men då det äntligen börja lätta fick vi besked att Saga inte växer tillräckligt i magen och jag fick gå på läkarkontroller och ultraljud med jämna mellanrum, med den sorgen levde jag helt för länge och orken höll på att ta slut..känslan att inte veta om ens barn man skall föda mår bra..

Allting har som tur alltid ordnat sig..men hösten har varit väldigt sorlig för mig de senaste åren, så nu hoppas jag att det är min tur att få glädjas åt den istället. Med dessa tankar blir jag påmind om att uppskatta det jag har..de vänner som stött mig genom detta och min familj som  fastän ibland är lite hopplösa ändå är oersättbara..


Fredag..

..ojoj..fredagen till ära har vi fått njuta av någonting alldeles speciellt..Nomppa skitsoattack x 5000..aldrig sett henne som sådan...mitt i allt bestämde hon sig att Saga inte skulle få leka med lelukaarin..och SNÄP så fick jag ingen kontakt i henne...hennes mission var att riva bort lelukaarin och söndra allt som kom i hennes väg..och sedan lät hon som en gris(alltså helt påriktigt) på samma gång..skuffa bort henne men hon brydde sig inte..bara fortsatte och fortsatte att försöka ta sig till leksaken för att mörda den..då jag tog i henne blev hon som en pinne och bet tänderna ihop och börja skaka!? Whaaat!? Under 5min noll kontakt..till slut kasta jag henne i säng..där blev hon och grymta(och nästan spydde) en stund..tills det sedan börja låta som normala skitsoga Noomi ropandes att hon "tuta säädit"..nu är läget under kontroll..men lixom vad fan var det där? Är det här trots? Om det är så kan jag då få skippa den biten? Nomssan har varit hullu tidigare men detta var nog någonting på en helt annan nivå. Urk. Nå..iaf blev saga så slut av hela grejjen att hon slockna..



Idag hann vi iaf en stund ha en helt trevlig dag på familjecafet..alltid roligt att se andra trötta mammor som ryter åt sina barn:)


Imorgon skall vi med Freddy ta vår konkurs till en helt ny nivå..skall och shoppa lite höstkläder till oss SJÄLVA!!! Vill ha lite leggingsar, tunikor, yllestuff, en mössa och kanske höstrock..har ju ingen vettig..
Senare far Freddy sedan på klassträff..jag styr kosan till mamma..där tänker jag cräscha(om vi inte river håret av varandra före nattdags)..så får Freddy njuta av sin krabbis ifred...sedan är det immersbydagen som gäller på söndag..korv o stövelkastning!!!