27 april 2012

THE day..

..idag har jag då spenderat halva dagen i jumbo(man hittar mig där iaf en gång i veckan, vet int varför), träffade en kollega och hennes syster. Systern hade med sin halvåriga son, supersöt. Vi åt åt åt och drack och åt. Nu mår jag illa. Men det var en uppiggande dag, och tror fiilisen fortsätter, får snart hem min man, sedan blir det promenad med la familia, städning (HURRA) och chill.
Köpte även som hyllning till min kommande "arbetslöshet" nya jobbskor, kunde inte motstå, visst är dom fina--->

Får köra in dem på onsda i varje fall, kul, i hope.

Puh..

..visst är det skönt att få vissa saker ut ur ens system, då kan man fortsätta frammåt.

Har för tillfället ännu svårt att acceptera att mitt barn skall bli en morning person, hon skall upp kring 6-7, jag sover gärna till 11. Har aldig varit en morgonmänniska, avskydde tidiga lektioner, tidiga väckningar, tidigt morgonmål..allting som hände före kl.11 på morgonen. Min hjärna helt enkelt vaknar först vid 11, fastän jag dricker litervis med kaffe. Min skräck på jobbet är att det på morgonen skulle komma en traumahälytys, stackars barn isf. Men, nu sitter vi här med Nomppa, ser på världens sämsta barnprogram i världen, what happend?? Dom var ju sevärda tidigare, nu är det bara skit.

Men angående föregående inlägg, jag hoppas ingen tog illa upp, det var bara min åsikt, alla har vi ju rätt till sådana, även ni som är av den gruppen jag prata om, man bara hoppas människor ibland kunde vara lite mer finkänsliga, alla har vi egna drömmar och egna mål i livet, man behöver inte alltid sträva till det högsta, men det betyder inte heller att man är korkad eller lat. Ok?

Idag skall jag och träffa en kompis över lunch, hon har ännu inte träffat Noomi, så idag får hon en ny vän.

"Klapp klapp"