10 april 2012

Sömnskola del 2

Glömt att berätta, vi håller på med sömnskolan igen, förra gången vi gjorde det var i februari, och vi lyckades, Nomppa så igenom hela natten utan problem. Men då Freddy for till Miami sket det på sig. Så nu har hon i 1½månaders tid vaknat varannan timme, och då oftast sedan fått komma i vår säng och sova (för vi varit för lata att försöka natta henne i sing egen säng). Så efter att lidit av sömnbrist nu en lång tid har vi startat sömnskolan. Vi har femte natten framför oss. Hittills har hon inte tyckt om det så mycket. Hon somnar relativt snabbt om igen då Freddy går och nattar henne, men hon vill ännu vakna ofta. Suck.

Men vi kämppar vidare, nog skall hon någon gång ännu sova längre sträckor, hoppas jag.

JAG VILL INT SOVA!!!

Stopp!!

Nu går det frammåt med galen fart, på under en månad har Noomi gjort hulluga framsteg, jag hinner helt enkelt inte med. Det har kommit tänder, hon far frammåt med fart, försöker börja krypa, drar upp sig och stå, pratar smått, klappar med händerna, pekar på lamppor, äter relativt duktigt. Kan inte annat säga att det är spännande tider, lite väl snabbt går allt kanske, just låg hon ju bara på rygg.

Hallåå här är jag, jag vill inte sova..


..vill bara öva det jag lärt mig..

..och fast jag faller omkull..

..så tar det inte länge förrän...

..jag snart står upp igen. Dags att sänka på sängen.


Idag var vi på 8mån granskning, ½kg hade Nomppa gått upp på en månad, thats good. Det går så bra för henne att vi inte behöver besöka rådgivningen nu på 4mån. Så 1års granskning next. Skönt.

Ser fram emot de kommande v-sluten, det är en massa bebekirppisar på kommande, likey, och sedan kommer Ulle "hem", så lite tjejkväll skall vi kanske få ordnat här nu. Härligt.