12 september 2013

Good day..

..jesss..skönt att det blev igen en bra dag från råddiga gårdagen..kompenserar allt skit liksom..fick min efterlängtade sushi, gott!! Sedan hade vi lite tumistid med Nomssan, var ute..och vi hitta kantareller!! Imorgon blir det sås..mmm!!



Nu är bastun färdig!! Men vill hitta before bilder före jag sätter bilder upp hit:) är nöjd..vi måste även testbada den med mannen just..äntligen ser man inte alla mina celluliter i den f.d. asigt ljusa bastun!! Så nu kan jag med gott samvete sitta som en padda där:)

Nåja..

..nu lever jag lite mer igen..när man trodde att det inte kunde bli tyngre så blev det, visste inte att man kan bli såå trött!! Men slapp lite och "lufta" mig igår, var på bio och fick skratta mer än vad man skrattat på ett år..sedan kom jag hem och slockna ganska snabbt..nice..så idag är man lite mer människa igen:)

Har idag bestämt att bara vara hemma med Saga, vi har haft det chill, övat lite att vara på mage(trivs inte alls), övat med flaskan,druckit kaffe och umgåts..snart skall Nomssan sökas..sedan lova Freddy komma lite tidigare hem idag och ta sushi från THE place med sig<3



Idag har jag haft jätte sjuka magmuskler, tydligen var pilates helt effektivt, för det påriiiktigt känns..aj..adjö magfläsk!! I hope...

Men..lova visa vår tapet, here it iiis!! Love it!! Måste ännu sätta upp alla ramar! Någon som är intresserad av en stor hög med olika storlekars svarta ikea ramar? Dom passar inte där mer.

Before..

After..