8 januari 2012

3..2..1...

..och imorgon börjar hälsosamma livet..PÅRIKTIGT..jag skall sluta äta en massa godis, chips, choko, massa bröd och pasta, och istället äta mera sallader, frukt, grönsaker, bär, low-carb...mitt mål är nu 2kg bort och många cm från magen samt lår och arm, tack.
Får se hur det går, värst är det ju att gå ut och gå och vara aktiv, nu när det är kallt och mycke snö överallt, brr, men inte klaga, detta har vi ju väntat på.

På fredag var det tjejkväll, samlades ett gäng på 4 och drack massa skumppa, jag var inställd på att ha årets krabbis dagen efter men bra mådde jag som bara den. Tror att hemligheten ligger i att pumppa i sig en masa piller före man far och sova, då slapp jag bra upp från sängen. Som TUR. Freddy var ju och fira sin kompis polttare, så han såg man inte röken av på hela lördagen och typ idag, för han hela tiden sovit.

@ Nennes place

Söta hemmamammamirre

Tehobruden Maria

Nån gammal kossa..

Spralliga Nenne med skumppa..såklart..


Idag städa vi undan julen, här är tråkigt, dystert och inte hemtrevligt. Jag hoppas innerligt att vi får vår kista imorgon som skulle pryda vår ena lilla vägg, men sen måste jag nog ta en stor funderare att vad jag kan göra åt detta hem. Tips? Funderat på en till väggtarra..

På tal om hälsosammare liv, borde minska med limssa..