7 oktober 2012

Still going strong..

..ännu inte insjuknat, inga spyor eller magont..men känner mig konstig..fryser..det tvinnar lite i huvudet, hoppeligen enbart för att jag sovit 6h inatt. Men är nog lite nervös över att gå och sova, det är tydligen på natten det börjar. Noomi hon har ätit bara lite frukt idag och haft magen lös. Snälla låt mig hållas frisk!!!

Snart börjar solsidan, jihuuu!!

THE hair..

Here we go, mörkare rötter och mer kontrast, precis vad mina trötta ögon och annsikte behövde, hoppas färgen håller lääänge!!

Terapi..

..håret is done och jag är nöjd..fick en mörkare utväxt och ljusa topparna lämnades kvar..så blev en större kontrast, i like! Bildbevis kommer då jag ser fräschare ut.

Efteråt blev det att handla mat och dricka in case of att vi båda är sjuka på samma gång, än så länge mår jag dock bra.

Någon som inte mår så bra är min man, det är sällan jag ser honom sjuk, aldrig med andra ord, alltid jag som blir asigt flunssig eller får andra krämppor och han kommer undan med lite snuva. Tomppa verkar känna sympatier för Freddy och är fastlimmad i honom, sött<3

Nej nej nej..

..idag kl.4 vakna jag till att sängen var tom, efter en stund kom min man tillbaka med diagnosen spysjuka. Där rulla jag två timmar i sängen och hade sympatikänningar. Passligt då jag just somnat vakna Noomi till gråt, tänkte att nu spyr även hon, men nej, hoh, men sova ville hon inte heller, bara breve mig i vår säng(första gången på 1/2år). Kl. 8 ringde väckarklockan och vi var alla vakna, slapp iväg till frissan, men våra andra planer totalt sket sig, iaf med min fullspäckade vecka? Har inte tid att bli sjuk!! Har spytt redan 2mån detta år och det räcker för mig!! Och Noomi förtjänar även att vara frisk,..så får se hur denna dag ska sluta:/ iaf är jag hoppeligen snygg i håret om ja ska börja spy.