1 oktober 2012

Snark?

ok...nu börjar vi...har hållats vaken redan två timmar, sju to go..vanligen brukar jag redan ligga i sängen och strida med john blund så är lite nervös, tur köpte jag lite godis, sockerrush är aldrig fel.
Tur är även jouren nästan tom för tillfället...fast egentligen skulle man kanske hållas lättare vaken om man hade någonting att göra..oh well..

Men att köra hem mitt i natten, 30km, det kommer att bli intressant, kanske ni läser om mig imorgon på iltalehtis första sida, "kvinna körde in i lyktstolpe"..hoppas int..

Har ju varit ganska mycke på tapeten om mitt jobb, hur i dåligt skick det här huset är, och visst känner man av det, alltid då jag kommer in hit så typ spricker mina läppar, jag får rosiga kinder..tur hålls det vid det då andra måstas sluta jobba pga sådana starka symptom, så hur skulle det vara med ett nytt barnsjukhus? Ja tack.

Nå, mera te ner i strupen and here we go..!!

Scary..

..en knarkande alkoholist ringde just och ville ha våra hundar..börjar snart tänka att kanske våra hundar inte sen heller har så dåligt här hos oss..usch fick riktigt dåligt att vara..

"rip" nyckelpigan..

..min kära bil blev nu såld, min man sålde den så snabbt när jag var på jobb att jag inte hann ta farväl av den, snyfft..men kanske den fick ett bra hem..

Nervös..

..god morgon people, känner mig som en jobbnarkoman, den första jobbveckan är förbi och 50h jobb bakom, och för att krona detta skall jag idag på nattur!!! Kommer inte ihåg när jag vakat senast, kommer inte ihåg när jag vakat längre än till typ kl.23, urk, och tydligen blir alla sjuka till natten då det varit ganska bråttom om nätterna, tur slutar jag kl5 på natten. O titta när vi steg upp, har ju nästan fått sova länge!!

Har ännu inte fått mig pigg på något sätt, berocca får man tydligen inte dricka, kaffe skulle jag dö av, te är ju bara ett skämt, d-vitaminen hjälper inte mig..sol? Någon som vill ta mig till södern? Efter torsda är jag nämligen en vecka ledig:) som tack får den sköta nomppa.

Har jag förresten berättat att jag känner sparkar? Börja förra veckan, visst är det enklare då man är andra gången gravid. Snart närmar vi oss vecka 19, halva tiden är snart över, och ännu har inga kolleger märkt..

Nu skall jag kola gröt..