19 februari 2012

Sötnos...

..vi har haft en konstigt trevlig kväll me Vomssi, vi har umgåtts en massa, hon tycker om mig, jag tycker om henne, tror vi kommer att bli bra vänner i framtiden. Hon övar för fullt att vara på mage och försöka ta sig fram, nu är det roligt att fara runt sin napa, men framåt går det inte ännu, bakåt ibland..




SNÖ!!

Jag HATAR snö!! Varför gnällde jag ens lite då vi inte hade en flinga snö till jul?? Är jag helt dum i huvudet??? Jag borde ha varit tacksam och önskat mera snöfria dagar!! Jag trodde jag bokstavligen skulle dö då jag släpa mig till immersby idag, vägarna var inte plogade, det var snövallar med jämna mellarum som man bara fick hoppas att man kommer igenom med att gasa på för fullt och stänga ögonen, det var vitt vitt och mera vitt, såg inte var vägen gick. Det tog 25min att åka till destination när det annors tar 10min.

Nå när jag skulle tillbaka slapp jag inte in till vår parkeringsplats, för plogbilen hade gjort en sådan där passlig 1meters mur vid ingången. Tog min lilla ljusröda spade och börja gräva mig fram, som tur har vi härliga människor här i byn då en herreman erbjöd sin hjälp och fick upp vägen, så in till platsen kom jag, men större problemet är att kommer jag någonsin ut? Så jag är inte bara ensam, jag är även insnöad, för hur länge? Hjälp. Tur är kylskåpet fyllt med mat.

Lite bilder, dessa båda sidorna var plogade av mig för inte så många timmar sedan, nu är det helt igensnöat, allt mitt hårda jobb till ingen nytta. Hatar Freddy lite mer nu då jag vet att han närmar sig värmen och sina jävla delfiner som han pratat om.

Vår bakgård, c.1,2meter snö nu, trädet synns snart inte mer.

Detta var upplogat för bara nån timme sedan, är snart insnöad.

THE countdown..

...nåja, så då var man ensam och jag är officiellt yh-mamma, jag ser det lite som en challenge, klarar jag av det, hurdan skulle jag vara som ensamstående, hur klarar de sig som faktist ÄR ensamstående!? Har alltig haft en liten respekt för dem nog som klarar av det, liksom från början till slut, men har aldrig sett mig själv som en sådan, men nu har jag tio dagar på mig att komma in i rollen, kanske jag klarar av det? Kanske Freddy har en död fru hemma då han kommer? Vi får se. Hittills har jag iaf klarat mig(7h har gått), har börjat dagen med att skotta 1000kg snö och grävt fram bilarna, samt då skött bebe och hundarna och mig själv. Snart skall jag försöka få hela feta familjen iväg på fastlagssöndagslunch.

Igår var en bra dag, vi var familjen tillsammans, gjorde sånt familjer gör, var lite till butiker, var och äta, fixade mat åt Noomi, fixade till lite här hemma, drack skumppa, såg på film, umgicks..det kommer vi inte att få göra nu på en lång tid.

Här är förresten mina dynor jag fixade här i veckan, gillar det crazyga tyget, funderat på att göra fler av dem..

Ikea stolar och tyg..
Kommer ni ihåg magnettavlan på väggen? Blev uttråkad på den snabbt, så nu är den vit igen, och magneten fungerar under all vit färg, nu skall jag köpa en massa svarta ramar i olika storlekar och pryda den väggen med bilder på familjen och roliga minnen.

Vitt!!
På tal om vitt, jag är blekast i byn, var och sola för en vecka sedan, brunt fläsk är ju vackrare än vitt, men nu är jag lika blek igen, så det är ju trevligt att tänka att min man sitter snart i Miami och njuter av sina +30grader, och mina svärisar i Spanien med uppvärmda poolen och fint väder. Är inte bitter, INTE.

Kamoflage..